همسرم محکوم خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۶ #06290125

سلام عرض ادب من ۱۵ ساله ازدواج کردام ۳فرزند دارم از ۷ سال تا ۱۴سال من به رفتار خانم مشکوک شدم ی شب گوشیم رو ضبط صدا بود متوجه شدم همسرم با مرد دیگه با گوشی دیگه حرف میزند درحدی میگه امشب بیا یا فردا فهمیدم خیلی وقت رابطه دارند چطور بتوانم سرکوبش کنم ترکنه به زندگی برگرده ولی زیر بارنمیره ایا قاضی داد میتواند همسرم محکوم کند به ترک رابطه نامشروع کند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید اگر دلایلی داری تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید و پرینت مکالمات را دریافت کنید

با سلام.
اگر مرد متوجه خیانت زن شود و بخواهد از زن شکایت کند، زوجین می‌توانند با طلاق توافقی شرط کنند که در صورت شکایت کیفری نکردن مرد از زن خیانتکار از بابت برقراری رابطه نامشروع، زن نیز مهریه خود را به صورت تمام و کمال به مرد ببخشد. اگر شکایت صورت گیرد مجازات مربوط انجام میشود و تعهد دیگری برای زوجه توسط قاضی انجام نمیشود.

با سلام.واقعا متاسفم.دوست عزیز. درقانون ما نداریم که قاضی کسی را به ترک رابطه نامشروع یا ترک جرائم دیگه محکوم کنه. ولی اگر پیامهاشو با خط تلفن بنام خودش با مرد دیگه ای پرینت بگیرین .یا به نحو دیگه ای رابطه نامشروع را اثبات کنید به شلاق محکوم میشه. بنظرم از طریق مشاور خانواده باهم هماهنگ بشید تا ترک کند.

هیچ قاضی و دادگاهی افراد را به ترک رابطه نامشروع محکوم نمی کند. همان طور که کسی را به ترک سرقت یا کلاهبرداری محکوم نمی کنند. الزام افراد به خودداری از ارتکاب جرایم در خود قانون است؛ نه در احکام دادگاهها.

با درود ابتدا به مشاور خانواده رجوع کنید و گفتگو، به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود

با سلام
حکمی با عنوان "ترک رابطه نامشروع" وجود ندارد. اگر ادله ی قانع کننده ای داشته باشید همسر شما به جرم رابطه نامشروع محکوم به حد می شود.

با سلام
اگر شکایت کنید و پیگیری نمایید و بتوانید مدارکی ارائه بدهید که رابطه نامشروع ثابت بشود بله همسرتون محکوم می شود به شلاق
اما چیزی که مد نظر شماست برای برگشت به زندگی و ترک رابطه نامشروع در حکم نخواهد بود زیرا هیچ قانونی اجبار به زندگی مشترک ندارد