زوجه میتواند این واحد آپارتمان را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۹ #06269811

با سلام خدمت وکلای عزیز همسر بنده از طریق اجرائیات ثبت بابت مهریه تنها ملک من که تنها دارایی من است را بازداشت کرده و من هم با تنها دخترم که دارای معلولیت ذهنی شدید است در این واحد آپارتمان که متراژ آن ۶۷ متر است زندگی میکنیم ایا همسر اینجانب میتواند این واحد آپارتمان را از من بگیرد در ضمن من تقاضای اعسار هم کرده ام ممنون از پاسختان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛ مستثنیات دین از جمله منزل مسکونی قابل توقیف هستتند. اما پس از توقیف به استناد مستثنیات دین بودن می توانید نزد دادگاه از آن رفع توقیف کنید. موفق باشید.

سلام نسبت به طرح دعوی مستثنیات دین از طریق دادگاه برای رفع توقیف از ملک اقدام کنید

ملک شما در مرحله اول توقیف شده است لاکن شما با استناد به اینکه ملکتان جز مستثنیات دین است پس از اثبات آن می توانید رفع توقیف کنید

با سلام
منزل شما جزو مستثنیات دین هست، امکان توقیف وجود داره ولی باید اعلام کنید که محل سکونت شماست

ملک بدوا ازطریق اجراییات ثبت توقیف میشود .‌شما می توانید به توقیف ملک اعتراض کنید . مراتب جهت طرح موضوع در هیات نظارت مطرح می گردد .

ملک مسکونی هم در برخی موارد جز مستثنیات دین محسوب میشود وقابلیت توقیف ندارد

خیر ،با توجه به اینکه این آپارتمان تنها منزل و برای سکونتتان میباشد جزء مستثنیات دین محسوب شده و توقیف نمیشود