چگونه بقیه وراث میتوانند معاملات را باطل کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #06267063

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلا و کارشناسان حقوقی محترم
اگه شخصی قبل از فوت به پسرش وکالت تام الاختیار داده باشه، و پسرش اموال منقول و غیر منقول فراوانی را بنام خود انتقال بدهد و بعد از فوت پدر( مورث ) بقیه وراث متوجه بشوند که برادر قبل از فوت پدرشان سواستفاده کرده است!
۱ ( چگونه بقیه وراث میتوانند معاملات را باطل؟ و اموال بین بقیه وراث تقسیم شود؟
۲ ( آیا راهی برای طرح دعوی علیه برادر وجود داره؟
۳ ( چگونه باید ثابت کنیم که اموالی که بنام برادرمون خورده بدلیل سواستفاده از وکالت تامی بوده که مرحوم پدرمان بهش داده؟
۴ ( اگر پدرمون رو فریب داده و وکالت ازش گرفته؟ چگونه باید ثابت کرد؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که پدر محجور بوده و وکالت به دیگری داده باشد با اثبات محجوریت در دادگاه و صدور حکم حجر وکالت نامه باطل می شود در زمان حیات با دادن وکالت پدرتان به دیگری تخلفی صورت نگرفته مگر اینکه از مفاد وکالت نامه تخلف شده باشد لازم است وکالت نامه تصریحی بررسی گردد تا بتوان پاسخ دقیقی داد

۱- در صورت انتقال اموال پیش از فوت پدر ، تخلفی صورت نگرفته تا قابل ابطال باشد .
۲- تنها در صورت اثبات قانونی محجوریت پدر در زمان اعطای وکالت میتوانید طرح دعوی ابطال را بنمایید .
۳- اگر اقدام برادرتان در انتقال اموال به نام خود ، خارج از اختیارات مصرح در وکالتنامه باشد میتوانید بر علیه وی اقامه دعوی نمایید .
۴- اثبات فریب پدر با ورثه بوده و ارائه دلیل و مدرک در این زمینه بسیار مشکل است .
توصیه میشود در این خصوص با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره داشته باشید .