آیا صدور و ارائه وکالت بلاعزل طلاق در شرایطی که من تمایلی به صدور آن ندارم به لحاظ قانونی معتبر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۶ #06263173

همسر و دخترم برای دیدن پسرم مسافرتی به کانادا داشتند. اما همسرم به من اطلاع داد که تصمیم به بازگشت ندارد مگر اینکه به ایشان وکالت بلاعزل طلاق و همچنین اجازه دائمی خروج از کشور بدهم. علیرغم تمامی مشکلاتمان من به دلیل علاقه به خانواده‌ام هیچ وقت تمایلی و قصدی برای جدایی نداشته‌ام و هیچوقت هم بفکر ممنوع الخروج کردن ایشان نبوده‌ام چون اعتقادی به این رفتارها ندارم. لیکن رفتار همسرم علاوه بر شگفتی باعث ایجاد یک شوک و بحران روحی جدی برای من شد. دوری ناخواسته از دخترم و برهم خوردن نظم زندگی‌ام غیر قابل پذیرش است چرا که سفر ایشان به درخواست من بود.
لطفا من را در خصوص مسائل عمومی حقوقی مربوط به این موضوع و بخصوص موارد زیر راهنمایی بفرمایید:
آیا صدور و ارائه وکالت بلاعزل طلاق در شرایطی که من تحت فشار هستم و تمایلی به صدور آن ندارم به لحاظ قانونی معتبر است؟
آیا صدور و ارائه اجازه محضری برای خروج از کشور در این شرایط چه حکمی دارد؟
اگر بدانید که تصمیمات ایشان با دخالت و حمایت مالی وابستگان ایشان همراه بوده، چگونه می شود این موضوع را پیگیری کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادن وکالت بلاعزل به ضرر شما تمام خواهد شد وهمسرتان میتواند از شما جدا گردد ومطمئن باشید مدت اقامت همسرتان درخارج محدود است ومجبور به بازگشت میشود

بهتر است چنین کاری نکنید بهرحال ایشان بایستی به ایران برگردد و اینکار نوعی اخاذی است ، شما ایشان را ممنوع الخروج نمایید بعد از مدتی اگر خودشان هم نخواهند برگردند دیپورت میشوند به ایران

سلام
با توجه به اینکه شما در شرایط اکراهی اقدام به اعطای حق طلاق و اذن خروج از کشور می نمایید این امر از نظر حقوقی معتبر است اما شما می توانید با اثبات اینکه از روی اکراه این اقدامات را نموده اید اقدام به ابطال انها نمایید اما اثبات این امر نیاز به ادله قوی دارد
در خصوص موضوع اخر نیز به نظر امکان پیگیری ندارید

با سلام ووقت بخیر
برای وکالت در طلاق باید رضایت زوج مبنی بر وکالت در طلاق باشد . اینکه زوج براساس حفظ زندگی و آرامش این حق را به زوجه داده باشد و یا صورت جلسه ای تنظیم شود دال براینکه زوج به این دلایل وکالت به زوجه داده است بازهم قابل پیگیری نمی باشد و متاسفانه سوال آخرتون هم منوط به نتیجه نخواهد شد

سلام.چون در دفتر اسناد رسمی صادر می شود خدشه ای بر این مدارک نیست.اما از طریق پلیس گذرنامه می توانید همسرتان را ممنوع الخروج کنید