توافقی قبول کنم یا برم شکایت کنم مهرمو به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #06227053

سلام
من ۱۱۴ تا سکه مهرمه میخوام جدابشم فعلا منزل پدرم هستم، همسرم فقط یه خونه قولنامه ای به اسمشه، ایشون پیشنهاد دادن ۲۵ تا سکه بهم بده با حضانت دخترم و نفقش، قبول کردم ولی میگن باید برن خونشونو که ۱۵۰میلیون ارزش داره رو بفروشه تا مهرمو بده ولی از طرفی میگن ۵/۶ ماه طول میکشه تا فروش بره، پیشنهاد دادن تا اون موقع شکایتی واسه مهریه نکنم.
من شک کردم که نکنه میخواد بره خارج از کشور.
بنظرتون با پیشنهادش موافقت کنم یا مهریمو اجرا بزارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما منزل را از ایشان بجای سکه ها قبول کنید تا زمان زیادی نبرد و بعدا خودتو بفروشید

سلام

واقعا نمیشه در مورد این مسائل نیت خوانی کرد و اساسا این سوال حقوقی نیست ولی شما می توانید از طریق اجرای ثبت ایشان را ممنوع الخروج کنید

شما مهریه را بذار اجرا وممنون خروجش بگیر تا ۶ ماه دیگر اگر پولو نداد اقدامات دیگری می کنی

این تصمیم وابسته به شرایط زندگی شماست و اینکه کدام راه به سود شما خواهد بود نیازمند بررسی دقیق تر موضوع است.
در مجموع اگر احتمال فرار ایشان را قوی میدانید میتوانید ضمن مطالبه مهریه از داره اجرای اسناد رسمی سازمان ثبت همسرتان را ممنوع الخروج کنید و بعد از اجرای تعهدات درخواست خود را مسترد کنید، همچنین پیشنهاد میکنم توافقات فیمابین را به شکل قرارداد مکتوب و ترجیحا رسمی در آورید.