با اینکه با زنم زندگی نمی کنم و مهریه اش را داده ام بازهم نیاز به اجازه نامه دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۴ #06199125

اگر مردی با وجود همسر بخواهد زن دیگری را به عقد دایم خود دربیاورد، با توجه به اینکه همسر اول طی شکایتی مهریه خود را گرفته و این دو دیگر با هم زندگی نمیکنند و هیچگونه ارتباط با هم ندارند فقط طلاق رسمی نگرفته اند، باز هم برای ازدواج مجدد باید از همسر اول نامه داشته باشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اخذ گواهی نشوز زوجه میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد ارائه بدهید.

با درود اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

با سلام
برای اجازه ی ازدواج مجدد باید به دادگاه خانواده دادخواست بدهید چون یا باید اجازه ی همسر اول باشد یا اجازه ی دادستان

بله تا زمانی که قانونا همسر شما هستند نیاز به اجازه همسر اول و یا اذن دادگاه هست

تا زمانیکه در قید زوجیت هستید برای ازدواج مجدد نیاز به اجازه همسر و یا اذن دادگاه دارید

سلام و ارادت
بایستی ابتدا همسرتان را الزام به تمکین نمایید در صورت عدم تمکین اذن ازدواج مجدد از دادگاه بگیرید .

سلام چنانچه نسبت به اخذ اجازه از ایشان و یا دادگاه اقدام نکرده و ازدواج مجدد نمایید همسرتون به راحتی با استناد به ازدواج مجدد شما میتوانند با همه حقوق مالی خود طلاق بگیرد