مفهوم ابلاغیه زیر چیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۲ #06187089

سلام منظور این چیه در مورد سفته هستش که الان در اجرا شورا هست هی وقت و میندازن اینور اونور در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نتیجه اقدامات ضابطین تجدید و برای تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۸ تعیین گردید

مشاوره حقوقی سفته
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت نظارت وقتی هست که خود دادگاه در نظر میگیرد تا پرونده بررسی شود.

وقت نظارت برای بررسی استعلامها می باشذ جلسه رسیدگی نمی باشد

با سلام
زمانیکه تحقیقات و مدارک و ادله کافی و یا استعلامات انجام شده حاضر نشده باشد دادگاه وقت نظارتی تعیین میکند تا نتایج حاصل گردد در وقت نظارت نیازی به حضور طرفین دعوی نخواهد بود

سلام وقت نظارت برا دریافت نتیجه استعلامات است

وقت نظارت مخصوص شعبه هست، باید منتظر باشید تا پاسخ استعلامات به شعبه ارسال شود تا تصمیم گیری کنند

با توجه به اینکه هنوز اقدامات ضابطین که طبق دستور دادگاه عمل می نمایند به نتیجه نرسیده فلذا امکان تشکیل جلسه دادگاه میسر نبوده و تجدید شده است.

با سلام وقت نظارت پرونده ای که اشاره کردید دگاه دستوراتی را به ضابطین قضایی داده و هنوز نتیجه آن به شعبه واصل نگردیده است.