آیا میتوانم این مدعی عالم به تهمت را محکوم و خسارات وارده روانی و مالی خود را خواستار شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #06173095

با عرض سلام
شخصی که از بنده بخاطر فحاشی در پیامک شکایت کرده که قبل از پیامک بنده پیام تهدید و مزاحمت پی در پی خود ایشان کاملا مشهود و شفاف است. و ایشان مدعی شده کسی با این شماره که نمیشناسم به بنده فحاشی میکند؟ حالا مانده ام که قانون متن به این واضحی را چگونه نمیبیند؟
با توجه به اینکه در فیس بوک نیز پیامک های زشت و فیلم و عکس مبتذل ارسالی ایشان نیز موجود است
دادیار محترم ابلاغ نموده اگر در دادگاه حاضر نشوم جلب صادر میکند. لاکن دوبار از شهرستان به تهران رفتم و ایشان مرخصی بودند و بعد نیز کرونا و ممنوعیت جادها .

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از یک سو باید راجع به شکایتی که علیه شما شده است پاسخگوی باشید و از سوی دیگر چنانچه شکایتی دارید باید شکایت خود را تقدیم نمایید تا رسیدگی شود
در وضعیت موجود شما میتوانید با تنظیم لایحه دفاعیه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مطالب خود را کتبا برای دادیاری که شما را احضار نموده‌اند ارسال و مواردی را که گفتید توضیح دهید