آیا در مورد این موضوع ماده قانونی وجود ندارد که من در دادگاه برای دفاع از خود بگویم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۰ #06171216

با سلام و احترام
بنده قبلا در این سایت در مورد مشکلم راهنمایی خواستم وکلای محترم من رو راهنمایی کردند مشکل من این بود که : پسرم یک زمین با قولنامه بنگاهی چند سال پیش خریداری کرده و پول آن را نقدا پرداخته و در حال ساخت منزل میباشد اکنون فروشنده شروع به ایجاد مزاحمت و اخاذی کرده که باید پروانه ساخت را به نام من بزنید من بجای پسرم رفتم تعهد دادم و از بنده یک تعهدنامه دستی گرفت با این متن که: اینجانب ... تعهد میدهم پروانه شماره ..... را که به نام پسرم آقای ..... می باشد تا یک ماه دیگه بنام شما انتقال دهم در صورتی که به تعهد خود عمل نکنم روزانه مبلغ یک میلیون تومان به شما بپردازم.
وکلای محترم سایت گفتند پروانه بنام پسرت بوده تو نمیتونستی به جای پسرت تعهد بدی و این باطل هست منو راهنمایی کردند و گفتند:
***وجه التزام تخلف از انجام تعهد وقتی صحیح است که بر مبنای قراردادی و تعهدی صحیح قانونی و مشروع باشد وقتی اصل تعهد باطل است چطور وجه التزام معنا پیدا خواهد کرد با وجود قولنامه معتبر خرید و فروش زمین در دست پسر شما ادعای انتقال پروانه و اخذ تعهد جز جنبه اخاذی ندارد هیچ کاری نمی تواند بکند.***
میخواستم از شما بپرسم آیا این جملات که برای دفاع من هست هیچ ماده قانونی دارد که من روز دادگاه به قاضی ارائه دهم . با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر به اخذ مشاوره بدوی ، با تایید مشاوره ماخوذه توسط همکاران فرهیخته ، پیشنهاد می گردد نسبت به مشاوره تلفنی یا حضوری از ایشان اقدام نمایید .