آیا امکان وصول چک وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #06163801

با سپاس
بنده بابت فروش قطعه زمیینی از شخصی چند فقره چک گرفتم و یک فقره چک بابت ضمانت وصول دیگر چکها گرفتم و حالا هیچکدام از چکها بجز یک فقره ۴۰ میلیونی که وصول کردم مابقی چکها وصول نمیشه و در قرارداد شماره چکها اورده نشده است ایا امکان وصول چک وجود دارد و یا فسخ قرارداد فروش زمین امکانش هست تشکر ضمنا صادر کننده چک از نظر مالی بسیار بسیار توانمند و حداقل ۱۰ برابر مبلغ چکهای در دست من از تمکن مالی بالایی برخوردار هست ضمنا (((متن چک نوشته شده در وجه من انصاری و بابت فروش یک قطعه زمین))) این چک صادر گردیده است (((در صورت وصول چک از طرف شما وکلای محترم مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان بشما پرداخت خواهم کرد)))

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مانعی ندارد و چک ها را میتوان وصول نمود ولیکن بایستی شرح قراردادتان و مدارک بررسی شود .

با سلام و احترام در پاسخ به سوال اول جناب عالی،پاسخ مثبت است و عدم درج شمارگان چک ها در قرارداد موصوف مانعی برای وصول ایجاد نمیکند.
در مورد سوال دوم شما که امکان فسخ را مطرح نمودید،باید عرض کنم که در صورتی که در قرار داد حق فسخ را سلب ننموده باشید ،از باب عدم تادیه ی ثمن معامله ،قابلیت فسخ نیز وجود دارد ،مشروط به اینکه سند ملک را بنام خریدار نزده باشید. توضیح اینکه برگه ی چک در حکم پرداخت نیست.
علی الظاهر و بر اساس متن ارسالی از طرف شما،مشکلی در وصول و یا حتی فیخ قرارداد وجود ندارد.
در خدمتتان هستیم
موفق باشید

چندفقره چک هایی که مربوط به فروش یک قطعه زمین است قابل وصول می باشد

با سلام و احترام بعد از برگشت زدن چکهایی که بابت فروش صادر شده نسبت به طرح دعوی مطالبه وجه چک اقدام کنید. ضمنا نسبت به چک ضمانت فعلا اقدامی متصور نیست