آیا اگر من قبل از شاکی، نسبت به پرونده دادخواست تجدیدنظر ثبت کنم، اونها هم میتونند نسبت به بخشی از رای که من تبرئه شده ام، درخواست تجدیدنظر بدن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #06135854

سلام. ببخشید من در خصوص جرم تغییر کاربری، نسبت به بخشی از مستحدثات محکوم و نسبت به بخشی از آن تبرئه شده ام. اگر دادخواست تجدید نظر بدم، می‌توانم درخواست کنم که فقط نسبت به اون بخشی که متهم شده ام، رسیدگی و تجدیدنظر صورت بشه؟ چون می ترسم با اعتراض، رای نسبت به اون بخشی هم که تبرئه شدم تغییر کنه و اون رو هم محکوم بشم!
و اینکه آیا اگر من قبل از شاکی، نسبت به پرونده دادخواست تجدیدنظر ثبت کنم، اونها هم میتونند نسبت به بخشی از رای که من تبرئه شده ام، درخواست تجدیدنظر بدن؟ در این صورت دادگاه به چه صورتی عمل می کنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه معتقدید حق شما ضایع شده و دلیل مبنی بر بی تقصیری خود دارید معطل اقدام طرف مقابل نباشید و برای اعتراض اقدام کنید. ضمن اینکه طرف مقابل نیز حق اعتراض خواهد داشت.
شایان ذکر است معمولا بر اساس اصل تفسیر به نفع متهم در مرحله تجدیدنظر مجازات شدیدتر نمی شود.

با سلام،بله میتوانید نسبت به بخشی از رای بدوی که به ضرر شماست با ارائه دلیل درخواست تجدید نظر نمایید و طبیعیست که طرف مقابل نیز حق تجدیدنظر خواهی نسبت به رای را خواهد داشت.

با سلام تجدیدنظرخواهی حق هر یک از طرفین پرونده می باشد اعم از آنکه شما تجدیدنظر خواهی را انجام دهید یا خیر طرف مقابل شما که در بحث تغییر کاربری جهاد کشاورزی می باشد در هر صورت می‌تواند تجدید نظر خواهی خود را انجام دهد

با درود
برای هر دو طرف دعوی نسبت به قسمتی که حکم به ضرر اوست حق تجدید نظر خواهی محفوظ است

میتوانید فقط نسبت به آن قسمت که اعتراض دارید تجدید نظرخواهی کنید و منعی ندارد.

باسلام واحترام بله شاکی هم میتواند تجدیدنظر خواهی نمایید