آیا هک سایت خارجی قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۴۳ #06132346

من یک سایت خارجی رو هک کردم این سایت مطلق به امریکاست ایا این کار قابل پیگیری است

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. از لحاظ قضایی قطعا قابل پیگیری نمی باشد ولی در صورتی که مشخصات شما را به طریقی پیدا کنند و سایت مهمی باشد، در ورود شما به آمریکا و کشورهایی که منافع مشترک دارند قطعا تاثیرگذار می باشد!

بله از سوی صاحب سایت قابل پیگیری لست

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. هر چندکه صاحبان سایتهای مذکور در صورت لزوم می توانند موضوع را پیگیری نمایند.. ولی معمولا اینگونه رفتارهای مجرمانه از سوی سایت های برون مرزی پیگیری نمی گردد..
موفق باشید..

بله لیکن در عمل به دلایل متعدد از جمله روابط ایران و آمریکا خطری شما را تهدید نمی‌کند.

سلام. در واقع این جرم مرز نمی‌شناسد و قابل پیگیری است. لکن با توجه به نوع سایت مزبور، کشور محل وقوع شرکت، نوع شرکت و صاحبان شرکت و میزان و نوع خسارت وارده به سایت، امکان وقوعی مختلفی دارد.

سلام
اینگونه از جرایم از سوی شاکی خصوصی باید پیگیری شود حتی در صورت ایجاد اخلال و یا تخریب سایت مزبور، معمولا پیگیری حقوقی از سوی آنها صورت نمی‌پذیرد.

بله قابل پیگیری از طرف صاحبان سایت میباشد