ممانعت برادرانش از ملاقات فرزند و با تهدید به چاقو چه جرمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۱ #06129293

با سلام. دختری کمی بیشتر از ۸ سال دارم. مادرش بدون اجازه و زمانی که خواب بودم با همکاری برادرش بدون اطلاع من دخترم را با خودشان بردن و از خانه ی پدری خارج کردند و اکنون مدت یکماه است که به منزل برادرش رفته و دخترم را از من پنهان میکنند. بار اول برادرانش بهمراه چند اراذل مرا از دیدن فرزندم محروم کردن و وقتی در حال گرفتن دست فرزندم بودم بزور دستش را کشییدند طوری که بچه گریه افتاد و من فرزندم را رها کردم. اما بعد ان ۷ بار دیگر رفتم ولی در را باز نکردن. در این مدت حتی صدای فرزندم را نشنیدم. حتی از سلامتیش اگاه نیستم
چکار میتوانم بکنم با توجه به اینکه طفل قانونا بعد از ۷ سالگی در حضانت پدر است. ایا ممانعت برادرانش زمانی که فرزند توسط مادرش برای دیدنم اورده شده بود و با دادوهوار و تهدید به چاقو مانع ملاقات شدند چه جرمی دارد؟ مادر فرزند ایا مرتکب جرمی شده است؟ چگونه میتوانم فرزندم را تحویل بگیرم بدون تشریفات زمانبر. با توجه به ویرکس کرونا و بیماری قلبی دخترم خطر جانی او نیز وجود دارد. تشکر

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری ثبت و از طریق دادسرا اقدام نمایید