چگونه از کسی که با احساساتم بازی کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #06077986

سلام
من ۲ سال پیش با یه دختره اشنا شدم که ۱۹ سالش بود منم ۱۸ سالم خب ولی بعد دو هفته فهمیدم قبلا با یکی رابطه داشته منم میخواستم ولش کنم اون با گریه فلان اینا منو نگه داشت
بعدش منم موندم بعد چند تا کاره دیگه هم کرد باز گریه منم دلم میسوخت اوایلش موندم ولی الان یه ماه ولم کرده هر چی پیام زنگ هر چی جواب نمیده داخل یه فیلمم دارم که قبلش گفتم یه وقت منو تنها نذاری گفت مگه من ولت میکنم الان میتونم ازش شکایت کنم!؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر،امکان شکایت وجود ندارد و چنین چیزی در قانون جرم انگاری نشده و فاقد وصف مجرمانه میباشد.

خیر امکان شکایت وجود ندارد و جنین چیزی در قانون

با سلام
خیر امکان شکایت نیست
برای قطع رابطه یا نظایر آن اقامه دعوی ممکن نخواهد بود

با سلام
خیر به دلیل قطع رابطه از کسی نمی توان شکایت کرد

موضوع مورد اشاره فاقد وصف مجرمانه بوده و قابل پیگیری نمی باشد .

با کمال تاسف بزهی صورت نگرفته و قابلیت پیگیری و شکایت وجود ندارد

صرف نظر از بعد اخلاقی، جرمی اتفاق نیفتاده بنابراین امکان شکایت وجود نخواهد داشت.