آیا ورثه میتواند مادرم که در منزل پدریم که فوت شده را از طریق دادخواست مهر و موم خارج کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۲۴ #06073969

با سلام
بنده پدرم فوت کرده و مادرم تنها زندگی میکنه در خانه.یکی از برادرها شکایت کرده علیه مادرم.دادخواست مهر و موم ترکه کرده.
سوال اینجاست که آیا میتونه مادرم رو از خانه بیرون کنه و خونه با وسایل آن مهر و موم بشه؟
آیا دادگاه چنین حکمی رو میده؟ چون مادرم منزلی نداره.
ممنون

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان پذیر می باشد

چنین امری امکانپذیر است.

متاسفانه می توانند اقدام کنند

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

با درود گرچه اخلاقا صحیح نیست، لیکن این امکان وجود دارد
مادر می‌تواند در راستای مطالبه مهریه آن ملک را توقیف نماید.

بله میتواند این اقدام را انجام دهد بهتر است مادر شما به ظرفیت بقیه وراث دعوی مهریه بکند تا بتواند سرپناهی برای خودش فراهم نماید

با سلام دوست عزیز دقت کنید قانونا درخواست مهر و موم ترکه شامل اموال منقول میگردد و در مورد اموال غیرمنقول صرف عنوان در صورت تحریر کفایت می‌کند ولی از باب تقسیم ترکه بعد از تادیه دیون این امکان برای بیرون کردن مادرتان وجود دارد لکن ایشان می‌تواند از باب وصول مهریه برای جلوگیری یا حداقل به نتیجه رسیدن اقدام نماید موفق باشید