آیا در آینده مشکلی بابت وام برایم بوجود خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۰ #06059894

سلام میخوام وام ازدواج ام را بفروشم آیا در آینده مشکلی برایم بوجود خواهد آمد؟
ضامن با خریدار میباشد و ضمنا به اندازه مبلغ سفته گرفته می‌شود

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پیشنهاد می شود این کار را انجام ندهید اگر خواستی نیز انجام بدهید یک سری موارد را حتما رعایت کنید چون این کار برای شما مسئولیت دارد و طرف مقابل نپردازد شما گرفتار خواهد شد

با درود چنان‌چه مبالغ تادیه نشود شما بعنوان گیرنده نیز مسؤل پرداخت خواهید بود
با تنظیم یک قرارداد تخصصی می‌توان به مقصود رسید

درود
با همه ی این اوصاف شما در مقابل بانک ، مسئول پرداخت وام خواهید بود .

باسلام
به هر حال در صورتی عدم اسقاط وام بانک قانونا به شما وضامنین رجوع نمی کند واگر ضامنین هم پرداخت کنند باز می تونند به شما رجوع کنندولی در کل سفته ها که گرفتی ضمانت کار ت تا حدودی تامین می شود

مدیون اصلی شما هستید و ضامن می تواند به شما رجوع کند.

با سلام
اگر اقساط پرداخت نگردد شما جای دیگه ای بخوان وام بگیرین به دلیل بد حسابی وام بهتون نمیدن

سلام روابط مالی شما با شخص ثالث تاثیری در رویه بانک ندارد در صورت عدم پرداخت اقساط بانک علیه وام گیرنده و ضامن اقدام خواهد نمود .ضامن نیز میتواند علیه وام گیرنده اقدام نماید .بهتر است ضمن قرارداد علاوه بر اخذ سفته که ب امضا ضامنین میرسد حق شکایت و اقامه دعوا ضامنین علیه وام گیرنده سلب و ساقط شود