آیا ایشون با این حکم قطعی قاضی که برای ۱۳۰۰۰ هزار متر زمین صادر شده از کل چهار هکتار با توجه به اقرار خونواده من که اونا هم سهم دارند میتونن سهم زمین خونواده من از زمین فعلی بردارن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۶۸ #06040312

سلام پسرعموی بنده از خانواده بنده یه حکم قضایی داره بابت تحویل ۱۳۰۰۰ متر یک سوم از کل شش دانگ از یه قطعه زمین ۴هکتاری درصورتی ک زمینی ک مادر اختیار داریم فقط ۲هکتار نیم هستش و یک هکتارش دست ما نیست ....الان ایشون باتوجه به حکمی ک داره میتونه میتونه از سهم زمین من ک موجوده برای خودش زمین ببره برداره ...زمین ما دارای ۳تا شریک هستش ولی سند دفترخونه ای به اسم خونواده من هستش الان چیزی ک موجوده بین ۳ خانواده تقسیم شده

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
از کل زمین که در سند ذکر شده است ۱۳۰۰۰ هزار متر مربع سهم مشاع می برند . مدارکتان بایستی بررسی گردد .

سلام . مدارک و اسناد شما نیاز به بررسی دارد....

اظهارنظر در این خصوص نیازمند بررسی مدارک می باشد.اگر آن متراژی که در رای آمده در تصرف شماست باید به ایشان دهید

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سلام نیاز است مفاد دادنامه بررسی شود چنانچه ۱۳۰۰۰متر در تصرف شما بوده است و حکم به تحویل آن شده باشد از سهم شما محاسبه خواهد شد

باسلام و درود مدارک و اسناد شما نیاز به بررسی دارد.

با سلام ،برای اظهار نظر در این مورد نیاز به بررسی دقیق مستندات و مدارک می باشد