کارفرما از پرداخت حق پروژه خودداری می کند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲ #06033200

با سلام
کارفرمای ما قرار بوده باقیمانده هزینه ی پروژه رو پرداخت کنه، امضا ازش گرفتیم که ۴۸ ساعت بعد از تحویل پروژه اقدام به پرداخت کنن ایشون الان سه هفته است اصلا به اس ام اس ها و تماس های ما بی اعتنا هستن ایشون پروژه بهشون تحویل داده شده امضا بابت تک تک بخش های پروژه از لحاظ رضایت از ایشون داریم، بابت هزینه برای هر بخش ازشون امضا داریم و بابت باقیمانده ی پرداخت نشده که امضا کردن نهایتا تا ۴۸ ساعت پرداخت کنن هم امضا داریم از ایشون. امضا ها در فرم تحویل و اعلام رضایت مشتری هست به صورت مجزا برای هر چیزی ایشون امضا کردند.
ما باید‌ به کجا مراجعه کنیم؟
برای پیگیری قانونی لطفا مراحل کار را بیان کنید؟
آیا به نتیجه میرسیم یاخیر؟
امیدوار باشیم یا ایشون می تونن پولمون و ندن؟
تشکر از وکلای ارجمند .

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهارنامه مبنی مطالبه وجه قرارداد را ارسال و سپس در صورت عدم موافقت دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

با سلام ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نموده و پس از دریافت جواب آن دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح نمایید

اگر طلبتان بالای ۲۰ میلیون است : دادگاه
زیر ۲۰ملیون: شورای حل اختلاف صالح به رسیدگی است

با سلام
با توحه به روابط قراردادی. مرجع ذیصلاح دادگاه حقوقی ویا شورای حل اختلاف خواهد بود وبا استناد به صورت وضعیت وتحویل پروژه میتوانید به حقوق خود دست یابید

اگر طلب شما بالای ۲۰میلیون تومان هست ، ازطریق دادگاه اقدام کنید

با سلام مستند به صورتجلسه تحویل و تعهد پرداخت ۲۴ ساعته علیه ایشان باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات تاخیر تادیه و هزینه دادرسی باید بدهید این مطالبه اگر زیر ۲۰ میلیون تومان باشد در شورای حل اختلاف و بالای ۲۰ میلیون تومان باشد در محاکم عمومی دادگستری رسیدگی میگردد. اگر چنانچه در قرارداد شرط داوری پیش بینی کرده باشید رسیدگی به این اختلاف در صلاحیت داور خواهد بود و موضوع برای اجرای رای داور به اجرای احکام دادگاه ارجاع خواهد شد. و ایشان در محکمه و یا داوری محکوم خواهند شد.