در صورت واریز نکردن هزینه کارشناس توسط خواهان که قاضی قرار اعدادی صادر کرده نتیجه چه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۷ #06019520

باسلام وخسته نباشید خدمت بزرگوارن و راهنمایهای خیلی دقیق خوبتون
بنده ۵ ماه است در شرکتی مشغول به کار هستم و از لحاظ حقوق و بیمه مشکلی وجود ندارد ولی کماکان حاضر به بستن قرداد نمی‌باشند بنده چه تصمیمی باید بگیرم و در معیت چه کارگری لحاظ میشوم
عرض دیگر که در صورت واریز نکردن هزینه کارشناس توسط خواهان که قاضی قرار اعدادی صادر کرده نتیجه چه میشود ممنون از همه وکلای عزیز

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر هزینه کارشناسی واریز نشود با دیگر دلایل رسیدگی ادامه خواهد یافت.

باسلام درصورت عدم پرداخت هزینه کارشناسی از دلایل اعدادی خارج می شود ودرصورتی که قاضی بتواند باتوجه به دلایل و محتویات دیگر رای صادر کند رای مقتضی صادر میکند ودر صورتی که نتواند رای صادر کند دادخواست ابطال می گردد

با سلام
۱- با توجه به اینکه حسب مفاد ماده۷ قانون کار ،قرارداد کار میتواند کتبی یا شفاهی باشد لذا طبق قانون کار ،رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما برقرار است از آنجایی که از نظر دریافت حقوق و بیمه مشکلی ندارید ،بهنظر میرسد جای نگرانی نیست.

۲- طبق ماده ۲۵۹ قانون آیین دادرسی مدنی ،تودیع دستمزد کارشناس به عهده متقاضی است و هرگاه ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ آنرا پرداخت نکند، کارشناسی از عداد‌دلایل وی خارج می‌شود.
‌هرگاه قرار کارشناسی به‌نظر دادگاه‌باشد ودادگاه نیز نتواند بدون‌انجام‌کارشناسی انشاء رای نماید، درصورتی‌که در مرحله بدوی دادگاه نتواند بدون نظر کارشناس حتی باسوگند نیز حکم‌صادرنماید، دادخواست ابطال‌می‌گردد واگر در مرحله تجدیدنظر باشد تجدیدنظرخواهی متوقف ولی مانع اجرای‌حکم بدوی نخواهد بود.

با سلام.قراداد کار میتواند کتبی یا شفاهی باشد هردو دارای اعتبار هستند.قرارداد شفاهی با ارایه دلایلی از جمله همین رد کردن بیمه،قابل اثبات است. منتهی پیشنهاد میشودجهت حفظ امنیت شغلی،قرادادها بصورت کتبی تنظیم‌گردد.
در خصوص سوال دوم،در صورت نپرداختن هزینه کارشناسی توسط متقاضی،کارشناسی از عداد دلایل شخص خارج‌میشود و با توجه به دلایل دیگر رای صادر میگردد و اگر دلایل دیگری وجود نداشته پرونده به نفع طرف مقابل بسته میشود.

با سلام..
در اینخصوص در صورت واریز نکردن هزینه کارشناس توسط خواهان که قاضی قرار اعدادی صادر کرده، ارجاع به کارشناسی از اعداد و دلایل خواهان حذف می گردد و در صورت داشتن مدارک و دلایل دیگر، قاضی به آن دلایل و مدارک رسیدگی و در غیراینصورت رای مقتضی صادر می نماید..
موفق باشید..

با سلام
در صورت عدم پرداخت هزینه کارشناسی اگر دادگاه نتواند بدون نظر کارشناس حکم صادر کند دادخواست ابطال میگردد.

در صورت اتمام قرارداد در زمره کارگران بیکار قرار می گیری درصورت نیاز می توانی از بیمه بیکاری بهره مند بشی
پرونده با قرار صادره اعدادی مختومه می شود