عسر و حرج زوجه میتواند موجب طلاق او شود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳,۴۱۴ #06015713

دادخواست عسر وحرج دادم برای طلاق اما جز موارد عقدنامه نیست اما وکیل گفته چون زوج دوبار فسخ نکاح مطرح کرده وبرای مشکل جنسی خوداحتیاج به همراهی زوج هست واین همراهی وجود ندارد ویکبار شکایت کیفری این اقا بخاطر تهمت به یکسال حبس محکوم شده قابل بررسی ونتیجه بخش میخاستم بدونم واقعا همینطوره
درضمن زوج اجازه ازدواج مجدد گرفته اما ازدواج نکرده

مشاوره حقوقی خانواده
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

زوجه در صورت اثبات عسر و حرج میتواند به دادگاه خانواده دادخواست طلاق ارائه نماید.

با سلام چنانچه عسر و حرج شما به موجب یکی از بندهای ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی بر دادگاه احراز شود حکم طلاق را صادر خواهد نمود.

سلام میتواند پرونده کیفری شما مصداق عسرو حرج باشد

با سلام و احترام عسر و حرج در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی آمده است و جنبه حصری ندارد موارد مطروحه در متن شما چنانچه با تشخیص دادگاه از مصادیق عسر و حرج باشد مبادرت به صدور حکم طلاق می نماید تصریح نشدن مراتب موصوف در عقد نامه مانع برای صدور حکم طلاق نمی باشد

بله امکانش هست عسر و حرج خود را باید اثبات کنید

در باب عسر و حرج ‌ اگر شما ثابت کنید که ادامه زندگی برای شما ممکن نیست می توانید طلاق بگیرید