ایا میتونم با عنوان جعل چک ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۲ #05995135

بنده یک فقره چک بعنوان تضمین از بابت یک پروژه صادر کردم که در بخش حروف تاریخ عبارت (بدون تاریخ) زدم. از شخص هم رسید گرفتم که چک بدون تاریخ گرفته.
طرف حساب بنده رفته بانک روی چک تاریخ نوشته و برگشت زده چک رو.

مشاوره حقوقی جعل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما عرض کنم که بانک برای وصول چک به دلایلی که روی چک نوشته میشه استناد نمیکنه شما یا دلیلی داریم می‌بایست اثبات کنید

بهتر است اول استرداد چک را بخواهید

سلام
با اثبات انجام تعهد درخواست استرداد چک رو بنمایید .

با سلام
عمل جعل محسوب نمی شود لیکن شما می توانید اگر به تعهدات قراردادی خود به کمال عمل نموده اید با استناد به تضمینی بودن چک نسبت به استرداد آن اقدام نمایید

سلام از موارد جعل نیست. میتونید درخواست استرداد باشه چک رو مطرح کنید

با سلام
اگر کار انجام شده و تحویل شده شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک ضمانت را بر اساس قرارداد ثبت کنید و رسید را هم ضمیمه کنید اما جعلی اتفاق نیافتاده

باسلام واحترام بابت ضمانت بودن چک را اثبات نمایید واینکه شما به تعهدتان عمل کرده اید