میشود کسی از جانب کسی زیر فروشنامه عادی بدون هیچ وکالتی امضا بزند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #05988312

سلام و درود خدمت سروران گرامی .
مادر و دایی بنده در زمان حیاتشان بعد از فوت پدرشان طبق یک برگ فروشنامه عادی یک باب خانه ویلایی را زدن به نام مادرشان و از طرف یک دایی دیگرم که در قید حیات هست امضا زدن
(دایی بنده اصرار به فروش خانه داشت ، و مادر و دایی کوچیکم با اینکار خواستن جلوی فروش خانه را بگیرند ک مادر پیرشان آواره نشود) مادر بزرگم در قید حیاط هست و پیرو بیسواد.
بنده نوه دختری هستم و قانونا با نسقی ک به اسم پدر بزرگم است وراث هستم چون‌ مادرم بعد از پدر بزرگم فوت کردند
حال سوال من اینست
۱. دایی بنده ادعا میکند ک امضا خودش است و چند باری هم‌ گفته من به مادرت گفتم از جانب من امضا بزند و تو ارثی نداری چون حالا خانه به نام مادر بزرگ است نه پدر بزرگ ؟
۳.ایا کارشناسی خط میتواند دقیقا متوجه شود که امضا دایی بنده از طرف مادرم بوده ؟
پیشاپیش از شما سروران کمال تشکر را دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،نیاز به بررسی مستندات و مدارک است.

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد.

باسلام و درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

مالکین در زمان حیات خود می توانند سهم خود را انتقال دهند زمانی که صاحب امضا ادعایی در خصوص امضا نداشته و ندارد بنابراین صحیح می باشد بر فرض امضای فضولی نیز با تنفیذ معتبر می باشد

با درود بله کارشناس امضاء را تشخیص خواهد داد

انتقال مالکیت (ماترکه متوفی)تنها به وسیله وراث امکان پذیر است

سلام نیاز به بررسی مدارک و مستندات است