کلاهبرداری با پیج فیک رو چطوری باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #05988059

آیا راهی برای شکایت از پیجی که در اینستا اقدام به کلاهبرداری می کند وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله جز شکایت های جرائم رایانه ای به حساب می آید و قابل پیگیری است

با سلام.
بله از طریق دادسرای جرایم رایانه ای اقدام نمایید

با سلام و درود امکان شکایت هست شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد.

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکوائیه نمایید.

میتوانید موضوع را ب اطلاع کارشناسان مربوطه در پلیس فتا برسانید نیز امکان شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی هم هست تا جهت تحقیقات و کشف هویت و دیگر موارد ب پلیس فتا ارسال شود

با درود امکان شکایت وجود دارد شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

شکایت خود را می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید. همچنین می توانید این مورد را به پلیس فتا گزارش نمایید.