ابلاغیه برام نیومده از دادگاه؛ تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۶ #05986443

سلام وقت بخیر شوهر من خودش دادخواست طلاق داده چون من مهریه و سایر حقوق مالیمو بخشیدم قاضی دستور داوری داد داور من نظریه اش رو مبنی بر عدم سازش فرستاد اما احتمال نود درصد داور شوهرم نظریه صلح و سازش فرستاده یا اصلا نظریه نفرستاده با این اوصاف قاضی چه حکمی میده؟قاضی گفت تا یک ماه فرصت هست داورها نظریه بفرستن الان دو هفته از آخرین مهلت گذشته

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،با توجه به توضیحات شما گواهی عدم سازش صادر خواهد شد.اندکی زمان لازم است تا ابلاغ صورت گیرد.

درود
دادخواست طلاق از سوی زوج معمولا مورد پذیرش قرار می گیرد زیرا حق طلاق با وی است.

باید منتظر بمانید ولی به احتمال زیاد حکم طلاق صادر می گردد.

سلام پس از نظریه داوری رای صادر خواهد شدوابلاغ میگردد

درود بر شما، احتمالا حکم طلاق صادر شود، لکن بهتر است تا صدور حکم صبور باشید.

با سلام باتوجه به دادخواست طلاق از ناحیه زوج و توضیحات شما، حکم طلاق صادر خواهد شد.

درود
منتظر صدور رای نهایی باشید