با چه نوع وکالتی تمام کارهای اداریش رو انجام بدهیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۰ #05974474

سلام خسته نباشید
پدر بنده یه ملکی رو میخان از یکی از اشنایانمون بخرن که قصد مسافرت خارجه دارن میخاستم بپرسم ما باید این ملک رو با چه نوع وکالتی بخریم که تمام کارهای اداریش رو انجام بدیم بعد بدون نیاز به فروشنده در محضر بتونیم سند قطعی ملک رو به نام بزنیم
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دفترخانه وکالت بلاعزل بگیرید

سلام وکالت بلا عزل تنظیم کنید

با درود وکالت بلاعزل از ایشان بگیرید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از محضر دار بخواین وکالت کاری تام تنظیم کنن

وکالت بلاعزل باکلیه اختیارات دردفاتراسنادرسمی تنظیم کنید.

سلام
علاوه بر توصیه های همکاران گرامی شما باید حتما مبایعه نامه نیز تنظیم نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید

وکالت بلا عزل از ایشون بگیریت