تو آژانس پاره وقت کار میکنم و شاهد هم هست میشه اعتراض بدم به اداره ثبت و رفع توقیف میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۴ #05958328

خانوم بنده خودروی پراید که دارم توقیف کرده و کسر از حقوق گرفته و داده اداره که از این ماه کسر کنن میخواستم بپرسم من که تو آژانس هم پاره وقت کار میکنم و شاهد هم هست میشه اعتراض بدم به اداره ثبت و رفع توقیف میشه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض کنید وازشانس خود استفاده کنید بستگی به میزان حقوق شما دارد اگر اثبات کنید که حقوق شما کفاف خانواده و زندگی را نمی دهد و نیاز است که حتما از شغل رانندگی استفاده کنید احتمال اینکه قاضی رفع توقیف کند هست هر چند احتمالش کم است ولی امکان دارد. از استشهاد محلی و اقساطی که از حقوق شما کم نشود استفاده کنید و ....

"با سلام"
داشتن فیش حقوق باعث میشود خودرو توقیف گردد چون مستثنیات دین نیست

اعتراض کنید اگر منبع درامد شماست احتمال رفع توقیف هست

به هرحال اعتراض کنید وازشانس خود استفاده کنید بستگی به نوع ومدل خودرو ومیزان دارایی شمادارد گرچه احتمال رفع توقیف کم است

شغل دوم شماست و بصورت پاره وقت کار میکنید لذا خیر اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

باسلام درصورتی که ممر درآمدشما و امرار معاش باشد جز مستثنیات است در غیر اینصورت خیر.

باسلام
خیر ، چون کار در آژانس شغل دوم شما هستش ، ماشین جز مستثنیات دین محسوب نمیشود