سه دانگ ملکی که به نام پدرم و سه دانگ به نام پدربزرگم می باشد هر دو فوت کردن برای گرفتن سهم پدرم چه طور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #05955982

سلام پدر بنده سال ها پیش سه دانگ از خانه ای خریده که سه دانگ مابقی نیز برای پدر بزرگم بوده پدرم قبل از پدر بزرگم فوت کرده و سپس پدر بزرگم الان ورثه به خاطر اختلافات برای این ملک اقدامی نمیکنن میخواستم بدونم من چطور میتونم برای فروش ملک اقدام کنم در ضمن برای این پرونده اگر وکیلی بگیرم حق الوکاله چطور محاسبه میشه و من میتوانم بعد از پرداخت کلیه هزینه ها چه وکیل و دادگاه مبلغ رو از ورثه بگیرم یا خیر؟ در ضمن این ملک بعد از فوت پدرم در اختیار پدر بزرگم بوده بعد از فوت اون نیز خالی بوده آیا میتوانم برای این سالها از ورثه طلب اجاره کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا باید انحصار وراثت پدرتان و پدربزرگتان را اخذ کنید . سپس درخواست تحریر ترکه مطرح کنید . بعد از آن درخواست تقسیم ترکه به طرفیت همه ورثه به دادگاه تقدیم کنید . دعوای تقسیم ترکه یک دعوای غیر مالی است . اگر وکیل انتخاب کنید ، فقط مزابق تعرفه قانونی به علاوه هزینه های دادرسی و کارشناسی را می توانید از خوانده ها بگیرید .

با درود فراوان
وکیل اخذ کنید تا به حق و حقوقتان برسید .
بایستی انحصار وراثت و تقسیم ترکه و افراز و مطالبه اجرت المثل انجام بدهید .

ضمنا در خصوص میزان حق الوکاله بستگی به قیمت ملک دارد و به طور کلی توافقی است .

با سلام اولا باید گواهی حصر وراثت از شورا حل اختلاف بگیرید و ثانیااگر خونه سند رسمی دارد ابتدائا از اداره ثبت مربوطه گواهی عدم افراز اخذ و در ادامه از دادگاه درخواست دستور فروش بکنید .. در مورد گرفتن هزینه دادرسی و حق الوکاله که برای احقاق حق متحمل می شوید می توانید از بقیه وراث بگیرید.

سلام- دادخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه بدهید. مراجعه به دادگاه حقوقی همان شهری که املاک وجود دارند/.