آیا به محض اینکه از آخرین پرداختی نفقه مدت شش ماه گذشته باشد میتوانم درخواست طلاق دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۱ #05941695

سلام
من در دوران عقد هستم و بعد از شکایتم بابت نفقه، زوج به صورت روز شمار در پانزدهم بهمن سال گذشته نفقه بنده رو پرداخت کردند.
اگر بخواهم برای ترک انفاق و گرفتن حق طلاق شکایت کنم، آیا به محض اینکه از آخرین پرداختی مدت شش ماه گذشته باشد امکان شکایت بنده وجود دارد و حق طلاق را خواهم گرفت؟
یا اینکه ممکن است با شکایت ترک انفاق از طرف بنده موافقت نشود؟ از آخرین پرداختی پنج ماه و چهارده روز زمان گذشته.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق درصورتی می توانید که نفقه را پرداخت نکند

میتوانید شکایت ترک انفاق نمایید
و در صورت عدم پرداخت ۶ ماه نفقه شما حق طلاق پیدا خواهید کرد

در شروط چاپی سند ازدواج یکی از موارد طلاق از جانب زوجه را که با تحقق آن، زن وکیل مرد در طلاق می شود،نپرداختن نفقه به مدت ۶ ماه و عدم امکان الزام او قرار داده شده است که با توجه به آن اگر مردی حداقل ۶ ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زن می تواند تقاضای طلاق کند. پس اگر پرداخت کند موجب طلاق نخواهد بود
شکایت ترک انفاق مطرح کنید که مجازات حبس دارد در صورت اثبات و محکومیت عامل فشاری برای رضایت ایشان به طلاق

سلام شما میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق را مطرح کنید چنانچه زوج ۶ ماه تمام نفقه پرداخت نکند از موارد عسر و حرج محسوب میشود که به زوجه حق طلاق داده میشود شما باید عدم پرداخت را در دادگاه ثابت کنید و به حکم دادگاه عسر حرج احراز میشود.

اگرازآخرین‌نفقه پرداختی ششماه بگذرد و زوج‌نفقه ندهد می توانید مطالبه نفقه را طرح کنید .‌اگرزوج به نفقه محکوم‌شد و نفقه را دراجرای احکام پرداخت ننمود آن موقع نوبت به دادخواست طلاق می رسد

با سلام
میتوانید شکایت ترک انفاق را علیه وی مطرح کنید.درخصوص طلاق چنانچه برای دادگاه احراز گردد که مدت۶ماه نفقه پرداخت نشده ازمصادیق عسروحرج میباشد

سلام حق شکایت کیفری شما محفوظ است و محکومیت زوج در این خصوص بدیهی است . ضمن این که با معرفی شهود و همین شکایت ترک نفقه می توانید به دلیل بروز عسر و حرج درخواست طلاق مطرح نمایید .