گرفتن حکم جلب برای سفته چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۶ #05926736

سلام وقت بخیر
بنده به یک دوستی مبلغ ۶۵ میلیون پول قرض دادم و ازش به مبلغ ۸۰ میلیون سفته گرفتم که پشت و رو امضا و اثر انگشت زده با اسم و آدرس و تاریخ سر رسید به حروف تاریخ سفته ها امروز بود ولی طرف صد تا فیلم بازی کرد و پول و نداد و همش امروز و فردا میکنه
چطور میتونم پولمو زنده کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از واخواست، می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته ارائه بدهید.

باسلام سفته ها را واخواست نمایید سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه سفته بدهید.

پس از واخواست،دادخواست مطالبه وجه سفته ارائه بدهید.

با سلام دادخواست مطالبه ی وجه سفته ها را بدهید یا آن ها را واخواست بزنید و به اجرا بگذارید...البته درخواست تامین خواسته هم بدهید تا اموال ایشان نیز توقیف شود

با سلام
سفته ها را واخواست زده و بعد از آن میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته وبدوا تامین خواسته نسبت به توقیف اموال وی اقدام نمایید

با درود ابتدا سفته ها واخواست شده و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح شود

سلام ضمن مطالبه وجه تامین خواسته را مطرح تا قبل از رسیدگی نسبت ب توقیف اموال منقول و غیرمنقول ایشان اقدام گردد پس از صدور رای و قطعیت آن در اجرای احکام چنانچه اموالی نداشتن نسبت ب جلب و بازداشت ایشان اقدام گردد