حضانت فرزند بر عهده کیست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۶۳ #05926174

همسر من به شدت پرخاشگر و--------- است... مدام مرا کتک میزند ...چگونه میتوانم از ایشان جدا شوم و سرپرستی فرزند ۳ ماهه ام بر عهده کیست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است ان هم در صورتی که صلاحیت داشته باشد

برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.

سلام و ادب حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و پس از آن با پدر مگر ایکه داد عدم صلاحیت پدر را احراز کند

باسلام واحترام
طبق ماده ۱۱۶۹قانون مدنی برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند مادر تا هفت سالگی اولویت دارد وپس از آن با پدر است. از هفت سالگی تا بلوغ بعهده پدر می باشد و پس ازآن فرزندشخصا می تواند انتخاب کند با کدامیک از والدین زندگی کند.در مورد طلاق بایدعسر وحرج خود را ثابت نمایید.

باسلام
شما میتوانید ضرب وجرح را اثبات کنید و به این جهت با ادعایی اینکه عسرو حرج قرار دارید تقاضایی طلاق دهید و تا سن هفت سالگی حضانت فرزند با مادر می باشد

حضانت پسر تا ۷ سالگی و دختر تا ۹ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است، ضمن ثبت شکایت از همسر خود به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی دریافت کنید، پس از صدور کیفرخواست با استناد به پرونده کیفری از آنجا که ضرب و شتم مستمر از مصادیق عسر و حرج است دادخواست طلاق را تقدیم دادگاه خانواده نمایید

سلام
به خاطرکتک کاری یاضرب وشتم شکایت کنیدضمناحضانت فرزندتاهفت سالگی بامادراست.