بنده به عنوان متضرر چگونه می توانم به حق حداکثری خویش دست بیابم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۰ #05915238

با سلام و عرض احترام

دو طرف یک قرارداد مشارکت ساخت؛ اختلافات مالی خویش را با تراضی طرفین کتبا و مستند به یک داور مشخص واگذار کرده ایم.

داور به صورت مکتوب به ضرر طرف مقابل رای صادر کرده است منتهی در نحوه پرداخت اختلاف از اینکه مشخص کند سازنده باید ۱۵ متر به بنده ملک واگذار کند یا ۶۰ میلیون تومان مبلغ نقد ( از قرار متری ۴ میلیون تومان به قیمت سال ۹۳) به بنده پرداخت نماید (به علت افزایش ده برابری قیمت ملک) طفره رفته و این بخش از دعوا را به طرفین واگذار کرده است. محکوم علیه حکم داوری نیز به طور کل از اجرای حکم سر باز زده است
و اینکه آیا می شود هم گام ارائه دعوی الزام به اجرای حکم داوری درخواست حکم در خصوص این بخش مشخص نشده از نحوه اجرای حکم را به تشخیص قاضی واگذار کرد؟

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رای داور لازم الاجرا است

درود
رای داور لازم الاجرا میباشد،درخواست صدور اجرائیه نمایید.

با درود رای داور لازم الاجراست

درخواست اجرائیه ارائه بدهید.

بادرودوسلام درخواست اجراییه نمایید.

رای داور لازم الاجراست تقاضای اجراییه کنید.

با سلام بله میشود در دادخواست این مورد را بیان داشت.