چطور پروانه طبق کروکی ۳۵ هکتار بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۰ #05909361

با سلام و احترام ممنون میشم کارشناسان حقوقی راهنمایی کنند
پدربزرگ بنده و برادرش سال ۶۶ چاه عمیق داشتن که در پروانه ۳۵ هکتار زمین زیر مجموعه اون بود در سال ۷۴ با توجه به فوت پدربزرگم و خرابی چاه و نیاز به حفر چاه جدید و بدلیل مشکلات انحصار وراثت ورثه پدر بزرگم یک نامه انصراف امضاء میکنند و با توجه به اینکه برادر پدربزرگم پیگیر کار میشه و پروانه جدید بر اساس زمین خودش که ۲۲ هکتار باشه صادر میشه و به ورثه پدربزرگم بصورت قولنامه ای حق و سهم رو واگذار میکنه حالا الان میخواهیم دوباره اون ۳۵ هکتار که کروکی هم در پرونده موجود هست دوباره به پروانه بر گردد حالا راهکار چی هست مدیریت حقوقی اب منطقه ای میگه نمیشه طبق یک بخشنامه که مربوط به سال ۸۶ هست افزایش اراضی نداریم در صورتی که ما قرار نیست افزایش اراضی انجام بدیم می خواهیم پروانه طبق کروکی که قبل از سال ۷۴ بود و اراضی ۳۵ هکتار بود دوباره همون ۳۵ هکتار بشه

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

میتوانید علیه شرکت اب منطقه ای در دیوان عدالت اداری دادخواست بدید