ازدواج بدون اطلاع خانواده امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۲ #05895183

سلام یک دختر ۳۵ ساله میتونه بدون اطلاع خانواده ازدواج کنه؟ چی کار باید بکنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اذن و اجازه پدر ،جدپدری و یا اجازه دادگاه ،در صورت باکره بودن امکان پذیر است.

دختر باکره هرچند سن او زیاد باشد باید اذن پدر یا دادگاه را ارائه دهد

با سلام ازدواج دختر باکره باید با اذن پدر باشد و در صورت عدم اذن این موضوع در دادگاه مطرح و مجوز اخذ می گردد

با سلام
اگر باکره باشد اجازه پدر الزامی میباشد

اگر پدر زنده باشد و اجازه ندهد باید از دادگاه اجازه گرفت

اگراجازه ازدواج از دادگاه داشته باشیدبله

سلام قانون، نکاح دختر باکره (دختری که هنوز ازدواج نکرده است) را منوط به اخذ اذن از جانب پدر یا جد پدری (ولی قهری) دانسته است و در شرایطی که ولی قهری (پدر یا جد پدری) نسبت به این امر مخالفت ورزد، دختر می تواند مردی را که تصمیم به ازدواج با او دارد را به طور کامل (سن، شغل، سلامت جسمی، شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده است و …) به دادگاه معرفی نماید و از دادگاه تقاضا نماید اجازه ازدواج او را با مردی که معرفی نموده است، صادر نماید. دادگاه نیز با توجه به مصلحت دختر و بررسی دلایل مخالفت پدر یا جد پدری چنانچه ممانعت موجه نباشد و مرد نیز دارای شرایط کافی برای ازدواج با دختر باشد به دختر اجازه ازدواج می دهد و دختر می تواند با مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج عقد نکاح را جاری ساخته و آن را ثبت نماید.