سوالم اینه که الان نمیتونیم پولی رو از بیمه بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #05873623

سلام من پدرم روز ششم فروردین با موتور سیکلت بودن که با یک ماشین تصادف میکنن بلافاصله حالشون بد میشه و با اورژانس به مرکز درمانی مراجعه میکنن/ضربه مغزی میشن و عمل میکنن/ از تصادف چیزی یادشون نیست /مقصر بوده/ بیمه و گواهینامه نداشته/ چون کارت گواهینامه داییم با پدرم بوده افسر تصادف که کروکی رو می کشیده نوشته که ۲ سرنشین بودندو پدرم راننده نبوده اونجا_

میتونیم اعتراض کنیم؟
الان باید چکار کنیم؟
خواهش میکنم زودتر برای من پاسخ بنویسید ممنون

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظریه کارشناس اعتراض نمایید تا مجدد مورد بررسی قرار بگیرد و میزان تقصیر هریک از طرفین مشخص شود .

با سلام امکان اعتراض وجود دارد و با توجه به اوضاع و احوال تصادف قابل اثبات می باشد.

باسلام
وقت بخیر،نسبت به کروکی که توسط افسرکاردان فنی ترسیم شده است اعتراض نمایید وتقاضانمایید تاتوسط هیئت کارشناسان کروکی ترسیم گردد.