امر داوری کماکان به قوت خود باقیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۰ #05866244

با عرض ادب و احترام
در قرارداد مشارکت در ساخت بین ( چند مالک ) و ( سازنده ) ، امر داوری لحاظ شده است .
سوال : آیا به دلیل فوت پدرم ( به عنوان یکی از مالکین ) امر داوری در این قرارداد باطل می شود و برای حل اختلافات در آینده می بایست به مراجع قضایی مراجعه کرد
با تشکر

مشاوره حقوقی داوری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام داوری ب قوت خود باقیست

درود
مدنی و آیین دادرسی مدنی > آیین دادرسی مدنی > باب هفتم - داوری (مواد ۴۵۴ تا ۵۰۱)
ماده ۴۸۱ - در موارد زیر داوری از بین می رود:
۱ - با تراضی کتبی طرفین دعوا.
۲ - با فوت یا حجر یکی از طرفین دعوا.

درود
مدنی و آیین دادرسی مدنی > آیین دادرسی مدنی > باب هفتم - داوری (مواد ۴۵۴ تا ۵۰۱)
ماده ۴۸۱ - در موارد زیر داوری از بین می رود:
۱ - با تراضی کتبی طرفین دعوا.
۲ - با فوت یا حجر یکی از طرفین دعوا.

درود
با فوت یکی از مالکین نیز شرط داوری پابر جاست مگر اینکه در قرارداد خلاف آن شرط شده باشد .

با درود..
در اینخصدص اساسا شـرط،داوری به قوت خود باقی بوده و تمامی ورثه ملزم و مکلف به رعایت آن می باشـند..

خیر امر داوری باطل نمی گردد

با سلام
داوری به قوت خود باقیست .