اگر تکلیف مهریه معلوم شه که چقدر باید قسط بدم، طلاق چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۴ #05865840

باسلام.
واسه مهریه خانمم اعسار گذاشتم میخوام درخواست طلاق بدم اگر تکلیف مهریه معلوم شه که چقد باید قسط بدم طلاقمون چقد طول میکشه. یا ذوجه میتونه به طلاق اعتراض بزاره وقتی که مهریش معین شده

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
مطالبه مهریه و طلاق دوتا بحث جداس . اعتراضی هم زوجه نمیتواند به طلاق کند نهایتا دو الی سه ماه طول میکشه برای طلق دادن .

از زمان تقدیم دادخواست و سپس تعیین داور حدود ۶ ماه
راجع به قسط مهر بستگی به نظر قاضی و توانایی مالی شما دارد لیکن اصولا با توجه به شرایط کنونی هر ۶ یا ۸ ماه یک سکه تعیین می شود حتی با توجه به افزایش روزانه قیمت سکه ممکن است حکم بهتری صادر شود

با سلام دوست عزیز پرونده مهریه و تعیین و تکلیف ان ارتباطی با طلاق شما ندارد طلاق به درخواست زوج هیج دلیلی نیاز ندارد ولی روند قانونی ان باید طی شود حق طلاق برای زوج است و مهریه و حقوق مالی زوجه حقوق ایشان و با مطالبه از شما به طرق مختلف اخذ مییگردد و حتی بعد طلاق تا زمانی که شما مدیون زوجه هستید از شما اخذ میگردد مگر اینکه توافقی حاصل گردد علی هذه پررونده طلاق میتواند مختومه گردد و پرونده مهریه همچنان پیگیری شود لذا زوجه نمیتواند اعتراضی به طلاق داشته باشد ولی میتواند حقوق مالی خود اعم از مهریه نفقه اجرت المثل و ... را از شما مطالبه کند در قالب دینی که بر عهده شما است

مطالبه و تقسیط مهریه و دادخواست صدور گوهی عدم امکان سازش هرکدام مباحث جداگانه ای است ‌.ضمن اینکه به طور کلی همه آرا صادره در دادگاه قابل اعتراض است و مضافا اینکه پرونده طلاق در دو مرحله قابل اعتراض بوده و زمان بر خواهد بود.

با سلام
مطابق قانون میتوانید دادخواست طلاق بدهید ومنعی وجود ندارد و با توجه به تعیین تکلیف مهریه در صورتیکه درخواست طلاق از ناحیه شما باشد دادگاه دیگر تکلیفی به تعین تکلیف مهریه ندارد و بعد از تعین داور دادگاه مبادرت به صدور رای خواهد نمود

زوجه نمیتواند به درخواست طلاق اعتراضی داشته باشد . معمولا ظرف ۱ یا دو جلسه رای صادر میشود .