آیا عدم همخوابی توسط زن،را میشود با عنوان الزام به تمکین پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۶ #05863350

با سلام
همسری که در منزل همخوابگی ندارد را می‌شود عدم تمکین برایش گرفت؟

با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بایستی الزام به تمکین خاص نمایید

بله. می توان الزام به تمکین خاص را مزرح کرد. اما اگر زن با شما زندگی میکند و باکره نیست تقریبا تنها راه اثبات اقرار خود زن است.

می شودالزام به تمکین خاص رادردادگاه مطرح کرد . ولی اثبات این امر بسیار دشوار است

سلام اگر ازاله بکارت شده و زن در خانه حضور دارد ، به هیچ عنوان قابل اثبات نیست .

با سلام
بله با دادخواست الزام زوجه به تمکین خاص قابل مطرح است

بسمه تعالی : بله . با عنوان (عدم تمکین خاص از سوی زوجه )میتوانید طرح دعوی کنید .ذکر کلمه (خاص )الزامیست