برای تحویل ملک و مشخص کردن اون ۴ دنگ که تقریبا یک دونگ سهم من می شود چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۲ #05858077

سلام
منزلی از خانه پدری دو دنگ مشاع سند دارم.مابقی آن با بقیه وراث نیز شریک می باشم.و حتی میگن صاحب دو دنگ هم نیسی.می خواستم برای تحول ملک و مشخص کردن اون ۴ دنگ که تقریبا یک دونگ سهم من می شود چیکار کنم؟ حتی حاضرم سهم بقیه رو به پول روز بخرم ولی وراث راضی نمی شوند.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گواهی حصر وراثت بگیرید...

ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید.

سلام گواهی حصر وراثت بگیرید

سلام
ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید سپس جهت تقسیم ماترک اقامه دعوی نمایید

باسلام
درخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید تا در صورت عدم امکان افراز از طریق مزایده به فروش رسد

ابتدا انحصار وراثت انجام دهید و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه و در نهایت اقدامات نهایی در خصوص فروش را انجام دهید

در خواست تقسیم ترکه. بعد از آن درخواست فروش ملک غیر قابل افراز