آیا فروش یک دستگاه آپارتمان بعد از تقسیط مهریه جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۸ #05844981

آپارتمانم توسط دادگاه توقیف سندی شد بعد ازحکم تقسیط وکیل همسرم درخواست رفع توقیف سند و صدور جلب بنده را دادند. و سند آزاد شد.پیش قسط را پرداخت کردم و جلب لغو شد.همسرم به رای تعدیل اعتراض کردند و پس از رای نهایی شعبه گفتند اقساطی که تا زمان صدور رای تجدید نظر سررسید شده بود،باید پرداخت گردد ۵سکه معوقه بود چون شعبه رییس نداشت به معاونت مجتمع مراجعه کردم و تقاضای مهلت کردم. معاونت مجتمع مرقوم نمودند که دفتر تعدادی از سکه ها را دریافت و تعدادی را مهلت یکماهه بدهند.دفتر دادگاه یک سکه را مهلت یکماهه دادند و گفتند ۴سکه را پرداخت کنم. برای دریافت وام بهمراه همسرم مراجعه کرده و ۴عدد سکه را لاک و مهر تحویل دادم.همسرم از من خواستند بیرون باشم و در همان موقع درحالیکه سکه ها دستشان بود بابت یک سکه موصوف بنده را ممنوع الخروج کرده و سند آپارتمانم را توقیف کردند.به اجرای احکام مراجعه کردم و گفتند کارشعبه اشتباه بوده و نبابد توقیف سند انجام میشده.
وقتی متوجه شدم ۱۰ روز بعد آن یک سکه معوقه را نیز دادم.
۱_آیا بازداشت سند اشتباه بوده؟
درخواست رفع توقیف دادم.
۲-آیا بعد از رفع توقیف انتقال سند به اقوام درجه یک مشکلی برایم ایجاد میکند یا خیر واساسا همسرم میتواند وجه فروش آپارتمانم را مطالبه کند.
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر مستثنیات دین است ، حتی در صورت توقیف به صرف درخواست شما رفع توقیف می شود . اما به نظر بنده بعد از آزادی نمی توانید آن را به غیر منتقل کنید . در غیر این صورت زن می تواند وجه آن را توقیف نماید .

۱_آیا بازداشت سند اشتباه بوده؟
درخواست رفع توقیف دادم.

اگر تنها دارایی شما همان یک اپارتمان بوده بله اشتباه بوده زیرا جزو مستثنیات دین محسوب می شوده و حق توقیف وجود نداشته است
۲-آیا بعد از رفع توقیف انتقال سند به اقوام درجه یک مشکلی برایم ایجاد میکند یا خیر واساسا همسرم میتواند وجه فروش آپارتمانم را مطالبه کند.
اگر تنها دارایی شما همان یک اپارتمان بوده جزو مستثنیات دین محسوب می شود و فروش آن هم فرار از دین محسوب نمی شود
اما توجه داشته باشید که وجه حاصل از فروش آن قابل توقیف و مطالبه است بنابر این توصیه می شود یا نفروشید چون نمی توانند از شما بگیرند و یا اگر هم می خواهید بفروشید وجه حاصل از فروش را در حساب هایی که به نام خودتان است نگه ندارید
موفق باشید

بعداز رفع توقیف سند شما میتوانید بنام هر شخص دیگری انتقال دهید ولی قبل از آزاد کردن سند این کار جرم است

با سلام ووقت بخیر
اگرملک جز مستثنیات دین باشد رفع توقیف میشود و درصورتی که جز مورد مذکور نباشد امکان وصول وجه آبارتمان به عنوان اخذ محکوم به وجود دارد .