آیا میتونم بلافاصله قبل از این که شروع به اقساط کنم بگم که کمش کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۱ #05836085

سلام
رای مهریه برای من صادر شده ولی هنوز به اجرای احکام نبرده که من پرداخت کنم منتها مشکلی که پیش اومده الان واسم اینه که زمانی که رای صادر شد سکه ۴ میلیون ولی الان ۶ میلیون شده آیا میتونم بلافاصله قبل از این که شروع به اقساط کنم بگم که کمش کنن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
باید زمانی از پرداخت بگذرد تا بعد از آن دادخواست تعدیل در پرداخت را بدهید

سلام. خیر. باید دادخواست تعدیل بدهید که آن هم بعد از گذشت مدت زمانی از پرداخت ها و تغییر تورم معمولا قضات می پذیرند و در غیر اینصورت احتمال پذیرش خیلی کم هست.