چه کاری باید برای رد تمکین انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۵ #05796818

همسرم اردیبهشت ۹۹ منو از منزل مشترک بیرون کردن و منزل رو تحویل دادن به محض طرح دادخواست نفقه ایشون شکایت تمکین کردن و شروع کردن ارسال اظهارنامه که من نیز به کرات اعلام امادگی کردم وقتی منزل پدرم بودم همسرم اتفاقی منو بیرون دید و شروع کرد به کتک زدنم که نامه پزشکی قانونی گرفتم شکایت کردم و کیفرخواست صادر شد که ضمیمه پرونده تمکین شد ولی خودشون و وکیلشون با فریب از بنده رضایت گرفتن منم ناچارا در دادگاه اعلام امادگی کردم برای تمکین واسفند برگشتم با دستور قاضی.ولی پرونده تمکین باز موند .دوماه برگشتم در این مدت همسرم از هیچ ازار روحی وجسمی دریغ نکردن .چهار بار بنده رو کتک زدن که یک بار از مصدومیت عکس گرفتم بار دوم صورتجلسه تهیه کردم ولی به خاطر زندگیم شکایت نکردم ولی بار اخر که بنده رو زدن با کلانتری تماس گرفتم که اومدن وضعیت منو منزل رو دیدن گفتن نمیخوایم یک بار دیگه برای بردن جنازت بیایم برگرد منزل پدرت منم همون روز برگشتم شکایت کردم که در حال رسیدگیه ودو صورتجلسه ونامه پزشکی قانونی جدید با عکس دارم الان که مجدد ضمیمه پرونده تمکین کردم .با این مدارک قاضی مجدد مارو خواسته و دادخواست رو رد نکرده یعنی مدارک بنده برای رد دادخواست کافی نیست یا چون همسرم پارتی دارن من عمدا میارن میبرن؟چه کار دیگه ای باید انجام بدم ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازمشاوره تلفنی استفاده نمایید.

دادگاه بر اساس موازین قانونی و قوانین موضوعه و بر اساس ادله رسیدگی خواهد کرد .

سلام
متاسفانه در عرف جا افتاده شاید طرف پارتی دارد این کاملا غلط است تمام قضات ما بهترین هستند و طبق قانون رای می دهند

با سلام برگه پزشکی قانونی. استعلام از کلانتری محل که با ۱۱۰ تماس گرفته اید. وشهود می‌تواند در محکومیت همسر شما به جرم ضرب وجرح موثر باشد و تمکین او در دادگاه رد خواهد شد البته شکایت‌هایی که قبلا نموده اید هر چند رضایت داده باشید در تصمیم گیری دادگاه موثر است

بنام خدا،دلایل و مدارک را باید در مرجع قضایی ارائه دهید.رعایت تشریفات دادرسی و دعوت از طرفین دعوی وظیفه دادگاه است و ربطی به بی ارزش بودن دلایل شما ندارد.

بااحترام
بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

با درود می‌بایست بتوانید از خویش دفاع نمایید اگر تخصص ندارید وکیل دادگستری اختیار نمایید.