به کدوم بخش دادگاه مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #05781520

با سلام
انصاف رو رعایت نمیکنند
چطور ممکن است در یک روز دادخواست ارایه شود همان روز غیابی رای داده شود و به اجرای احکام ارسال شود با ردیف فرعی ۲. جمعا از ارایه تا رفتن به اجرای احکام ۲ ساعت زمان برده
درحالی که دادخواست دستور موقت استرداد طفل بنده ۲۳ روز است بلاتکلیف مانده
یا دادخواست نفقه انها از شورا به دادسرا امده و ۳ جلسه برگزار شده
دادخواست الزام به تمکین بنده ۴۱ روز است از شوری عدم امکان سازش خورده و هنوزم خبری نیست
نه کسی به حرفم گوش میده نه کسی دارم راهنمایی کنه اموالم هم مقداری طلا بود که امده و از خانه دزدیده اند و با آنها دارند بچه ام را هم میدزدند
چکار کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تنظیم درخواست کتبی و از طریق ریاست محترم دادگستری شهر محل زندگی یا همان ریاست مجتمع قضایی اقدام بفرمایید و در صورت عدم نتیجه از طریق ریاست محترم کل دادگستری استان اقدام بفرمایید .
و نیز اگر قاضی تخلفی نموده در صورت داشتن شواهد و اسناد از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام نمایید

"با سلام"
مراتب را میتوانید از طریق سرپرست مجتمع قضایی پیگیری نمایید تا اگر اجحافی صورت گرفته باشد بررسی گردد

پاسخ همکار محترم خانم عطاریان صائب است.

سوال شما مبهم و کلی است ولی اگر درخصوص روند رسیدگی شعب اعتراضی دارید میتوانید با سرپرست مجتمع قضایی مطرح کنید

سلام بزرگوار . کمی آرامش داشته باشین و با توضیح شفاف دقیقا بفرمائید خواسته شما چیه ؟ تا بتونیم مشاوره حقوقی مناسب ارائه کنیم . دراین خصوص که یک روزه دادخواست داده شده و تا پایان پرونده ( مراحل رسیدگی و اجرا ) یک روزه انجام شده باید عرض کنم چنین چیزی امکان نداره . هر دادخواستی بین ۷ الی ۱۰ روز کاری زمان میبره تا از دفاتر خدمات قضایی برای محاکم صالح ارسال بشه و از زمان رسیدن پرونده به دادگاه مربوطه حداقل بین ۲۵ الی ۴۰ روز زمان میبره تا جلسه رسیدگی گذاشته شود .