پدرم ۲سال فوت شده و نیاز مالی دارم به این مغازه چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۲ #05754780

پدر من در سال ۶۰ مغازه سرقفلی خریداری کرده اند با شغل شیشه بری اتومبیل در داخل قولنامه ذکر شده که امکان حق تغییر شغل و حق اجاره و فروش نداریم اگر هم ساخته شود نصف متراز ملک جدید را برای ما دوباره با هیمن شرایط تمیدی میکنند. لازم به ذکر هست که صاحب اصلی ملک در پشت املاک مستاجران آنجا زمین بزرگ چند هکتاری با گودبرداری دارند ۲۰ سال است که گفته میشود اینجا پاساژ بزرگی ساخته خواهد شد.۷سال پیش پدر من بخاطر کهولت سن و سنگینی کار با شیشه دیگر در مغازه فعالیتی نداشتند.من تنها فرزند و وارث ایشان میباشم.۳سال پیش ما شکایتی کردیم که از مالک اصلی ملک که اجازه دهند تا ما این مغازه را اجاره و یا برای فروش بگذاریم. بعد از گذشتن یک جلسه دادگاه اعلام کرد که صاحب ملک، این مغازه را برای مشارکت در ساخت گذاشته است و شما اصلا نمیتوانید کاری انجام دهید و مشارکت با شرکت های بیمه و بانکی بزرگ است.اگر میخواهید باید دیگر شرکا را پیدا کنید و از انها شکایت انجام دهید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالکیت سر قفلی متعلق به شماست.

بادرودوسلام مالک سرقفلی می باشید.

سلام
شما مالک سرقفلی هستید

سلام راهکار مناسب اقامه دعوای تجویز انتقال سرقفلی می باشد

شما مالک سرقفلی می باشید

باسلام بایستیمدارک ومستندات شما بررسی گردد به نظرمی رسد شما مالک سرقفلی خواهید بودـ

با احترام
مالکیت سر قفلی متعلق به شما میباشد