آیا میتوانم درخواست حکم جلب شوهر سابقم را بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۱ #05741009

سلام سال ۸۳ ازدواج کرده و درسال ۹۳ با وجود پسر ۸ ساله که حضانتش با پدرش شد توافقی جدا شدیم از ان تاریخ به بعد پدر فرزندم از ملاقات یا تماس من و فرزندم ممانعت بعمل اورده تا کنون در حالی که در متن دادنامه ملاقات من و فرزندم هر یک ماه یک روز کامل قید شده بعلت اینکه من در شهر دیگری ساکنم ایا میتوانم درخواست حکم جلب شوهر سابقم را بدهم؟ و مطلب دیگر اینکه در دادنامه قید شده کلیه حقوق مالی از قبیل نفقه گذشته و حال و مهریه را در قبال طلاق بذل کردم و اسمی از اجرت المثل نیامده ایا میتوانم درخواست اجرت المثل ایام زوجیت را بدهم؟با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه اجرت مثل ممکن است
شما درخواست ملاقات فرزند به دادگاه خانواده می توانید ثبت نمایید یا شکایت کیفری ممانعت از ملاقات فرزند

سلام ..
در خصوص ملاقات فرزند ، می توانید دادخواست ملاقات بدید .. ولی از این حیث حکم جلب صادر نمیشود و.
در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت ، باید اثبات کنید که کارهایی را که به عهده شما نبوده و انجام داده اید به دستور زوج بوده

سلام
کلیه حقوقی مالی شامل اجرت المثل ایام زوجیت نیز میگردد ...
چنانچه همسرتان مانع ملاقات میگردند ابتدا اظهارنامه ای به طرفیت ایشان ارسال نمایید و چنانچه افاقه ای حاصل نشد مستند به سند طلاقیه و اظهارنامه ارسالی الزام وی را به انجام تعهد مذکور مطالبه نمایید

بله امکان مطالبه اجرت مثل ممکن است
شما درخواست ملاقات فرزند به دادگاه خانواده میتوانید ثبت نمایید یا شکایت کیفری ممانعت از ملاقات فرزند