چطور میتونم این چک را رفع سو اثر کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #05732670

سلام ضامن یکی شدم موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج الان چند سال که تعطیل شده چکم برگشت خورده الان که خودمم میخوام وام بگیرم یا ضامن شم بخاطر این چک نمیتونم و نماینده هم دراستانی که زندگی میکنیم نداره که رضایت نامه بگیرم بانک پارسیان هم میگه باید با تهران صحبت کنی الان میخواستم بدونم چطور میتونم این چک رفع سو اثر کنم ممنوم

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با گذشت ۳ سال میتوانید رفع اثر نمایید.

میبایستی دادخواست استرداد لاشه چک بدعید

سلام اگر بابت چک مدیون نیستی بایستی دادخواست استرداد چک بدهی