آیا صاحب سرقفلی با این شروط در زمان حیات میتواند در دفترخانه اسناد رسمی و بدون اطلاع مالک نصف سرقفلی را به پسرش منتقل نماید؛ اصلا دفترخانه چنین کاری را انجام میدهد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۷ #05728490

با سلام خدمت یکایک وکلای میهنم.
ما در سال ۱۳۷۸ یکی از مغازه هایمان را در قالب سرقفلی یک باب مغازه
با متراژ فلان
از قرار قیمت متری فلان
که در قرارداد قید شده:
۱-واگذاری ملک با رضایت مالک امکان پذیر می باشد.
۲-اجاره بها از قرار ماهیانه این مقدار....

۳-مدت اجاره ۳ سال شمسی است

۴-حق تغییر وضع از مستاجر سلب گردیده مگر با رضایت مالک

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای انتقال تراضی مالک لازم می باشد.

انتقال ملک با رضایت مالک صورت میگیرد

نقل و انتقال منوط به رضایت مالک است و از دادگاه نیز تنفیذ انتقال را تحت شرایطی می‌توان مطالبه کرد

با سلام و درود .بدون رضایت مالک قابل انتقال نمیباشد .

سلام خیر حق انتقال ندارند حتی به فرزندان خود

با درود..
بنا به بند یک قرارداد که انتقال عین مستاجره به غیر بدون اذن و اطلاع مالک امکان پذیر نبـوده، فلـذا امکان انتقال آن بصورت کلی و یا جزئی بدون رضایت مالک از مستاجر سلب گردیده است و در صورت واگذاری، حق تخلیه برای مالک ایجاد می گردد..

بااحترام
رضایت مالک مهم است اگر در قرارداد تصریح شده باشد