شخصی از من شکایت کرده که گوشی از من خریده و من گوشی رو براشون ارسال نکردم، اما من گوشی را در تهران فروختم و از تحویل آن هم مطمئن شدم، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۴ #05724883

سلام وقت تون بخیر
بنده در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۹ یک گوشی در سایت دیوار فروختم، من ساکن تهران هستم و خریدار ساکن نسیم شهر رباط کریم، شخص خریدار در چت با بنده عنوان کرد به دلیل مسیر طولانی مبلغ سه میلیون و دویست هزارتومان را برای بنده کارت به کارت می کند و عکس رسیدش رو می فرسته و بعد از آن من گوشی را با پیک برایشان بفرستم ضمنا آدرس دقیقی ندادن و گفتن شماره ایشون رو به پیک بدم تا زمانی که پیک به نزدیکی محل زندگی ایشان رسیدن با ایشون تماس بگیرند و گوشی رو تحویل بدن، من چون به این رویه شک داشتم از ایشون تصویر کارت بانکی (که اسمشون روی اون بود) به همراه تصویر کارت ملی رو خواستم و ایشون ارسال کردن، من هم گوشی رو براشون ارسال کردم و در نهایت تایید تحویل رو از ایشون گرفتم، حالا از پلیس فتا بم کرمان حساب بانکی بنده مسدود شده و گویا شخصی از من شکایت کرده که گوشی از من خریده و من گوشی رو براشون ارسال نکردم، اما من گوشی را در تهران فروختم و از تحویل آن هم مطمئن شدم، حالا (آی ام آی گوشی) که فروختم رو برای پلیس فتا بم فرستادم متاسفانه چت های واتساپ هم که با خریدار داشتم پاک شده، اما تلفنی که به اون خط ، انتقال مالکیت گوشی رو دادم خاموشه حالا مزاحم شما شدم سوال کنم عاقبت این ماجرا چی میشه، در صورتی که بنده کوچکترین گناهی ندارم آیا امکان زندانی شدن من وجود داره؟! واقعا نگرانم چون تمام چت هام با خریدار پاک شده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما مدارک هویتی کارت ملی وشناسنامه(مدارک هویتی) وهر دلیلی دیگر از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید لذا باتوجه به سوال شما و ارائه مدارک اثباتی به قاضی انشاالله تبرئه میشوید موفق باشید

با ارائه رسید تحویل تبرئه خواهید شد

درود
برای تبرئه خود باید دلیل ارائه دهید.

در صورتی که اثبات کنید رسید تحویل را از ایشاناخذ نمودید اتهامی متجه شما نخواهد بود

بادرود در صورت اثبات فروش مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

درود بر شما، با عنایت به توضیحات شما، چنانچه بتوانید با مدارک هویتی دریافتی و تاییده دریافت، این مساله را به پلیس فتا اثبات نمایید، مشکلی پیش نخواهد آمد.

ادعای ایشان نیاز به بررسی دارد ولیکن شما اگر وسید تحویل و ادله دیگری دارید ارائه نمایید