میتونم حکم غیابی برای زنای ایشون بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۲ #05712662

باسلام همسرم برای مهریه از من شکایت کرده و اموالم رو توقیف کرده دادگاه هم حکم به پرداخت مهریه داد و تجدید نظر هم اونو تایید کرد .من مدارک بسیار محکمی از فاحشه بودن و زنای همسرم پیدا کردم که به وسیله اون شعبه یک کیفری پرونده تشکیل شد و احضاریه برای ایشون فرستاده شد ایشون با توجه به اینکه میدونست چکار کرده و احتمال حکم اعدامش هست متواری شده الان من اموالم توقیفه و ایشون هم متواری میتونم حکم غیابی برای زنای ایشون بگیرم؟ چکار کنم اموالم آزاد بشه زندگیم رو هواست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرض هم که زنای زوجه در دادگاه اثبات شود مانع دریافت مهریه ایشان نمی باشد.

مهریه را بایستی پرداخت نمایید.درجرایم حدی بایستی حضوری رای صادرشود...امکان رسیدگی غیابی فراهم نیست...

با سلام
چنانچه مستحضرید طبق قانون در هر صورت مهریه به زوجه خواهد رسید و در صورتی که بفرموده شما ایشان اعدام شوند باز مهریه به وراث زوجه خواهد رسید .
و اما برای حکم غیابی برای جرم زنا ، این امر ممکن نخواهد بود .

سلام
اموال بابت مهریه توقیف میباشد و رفع اثر از آن منوط به پرداخت میباشد و اثبات زنا و... مانع پرداخت مهریه نیست و در واقع مهریه دینی است بر عهده شما

با سلام
دقت داشته باشید پرداخت مهریه جز دیون زوج به حساب می آید و در هر شرایطی باید پرداخت شود و دوم اینکه حدود باید به صورت حضوری رسیدگی شود

سلام و درود
دوست گرامی مهریه زوجه شما حتی اگر زنا کرده باشد باید توسط شما پرداخت گردد و حال که اموال شما توقیف شده چنانچه حکم اعدام هم برای ایشان صادر شود مهر ایشان توسط وراث ایشان قابل دریافت هست