چطوری میتونم رای بگیرم برای ازدواج مجدد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۳ #05679674

سلام بنده ۵ سال عقد کردم ولی عروسی نکردم ولی رابطه ای نزدیکی داشتم با مشکل مواجه شدیم و خانم بنده منزل من دیگه نمیاد درخواست عدم تمکین کردم آیا میخواستم بدانم میتونم رای بگیرم چطوری میتونم رای بگیرم برای ازدواج مجدد و اعلان دو جلسه ابلاغ براشون میره نمیان اگه جلسه بعد نیان رای میده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه همسر شما تمکین ننماید ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهد بود ضمنا شما نیز میتوانید حکم ازدواج مجدد از دادگاه را تقاضا نمایید

سلام. درصورتی که رای بر عدم تمکین از دادگاه بنفعتان صادر شود میتوانید ازدواج مجدد نمایید

در صورت قطعیت حکم و گواهی اجرا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با سلام
فعلا صبر کنید تا حکم محکومیت به الزام به تمکین صادر شود، آنگاه اگر تمکین نکرد با دریافت گواهی نشوز، درخواست ازدواج مجدد نمایید...

با سلام
پس از صدور رای قطعی تمکین علیه زوجه.میتوانید درخواست گواهی نشوز کنید.و به استناد آن دادخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح کنید.

باسلام در صورتی که رای عدم تمکین به نفع شما صادر گردد شما میتوانید از دادگاه درخواست ازدواج مجدد بنمایید.