من درخواست شکواییه کیفری به دادگاه دادم و مدارک و مستندات از اداره ثبت جمع کردم ولی پرینت بانکی فعلا ندارم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۳۶ #05677692

سلام روز ۲۶ مهر اداره ثبت مراجعه کردم آنها اول نانه توقیف ماشین و حسابهای بانکی را دادند تا جوابها اماده شود و در حال برو بیا بودم از سوی پدر زوج تعقیب و گریز شدم که انها فهمیدند که در حال اجرای مهریه هستم لذا زوج در ۲۸ مهر سند زمین را به نام پدرش زد و در روز ۲۹ مهر ابلاغیه اجرای مهر بابت زمین به زوج ارسال شد من درخواست شکواییه کیفری به دادگاه دادم و مدارک و مستندات از اداره ثبت جمع کردم ولی پرینت بانکی فعلا ندارم تکلیف چیست چکار میتونم بکنم ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله به قصد فرار از دین صورت نگرفته مگر اینکه معامله صوری بوده در این صورت با اثبات باطل می گردد.

با درود بدوا باید معامله صوری را اثبات کنید

سلام وقت بخیر
با ارائه ادله ، صوری بودن معامله را اثبات نمایید.

سلام معامله صوری می بایست اثبات شود

شکایت خود را تحت عنوان فروش مال به صورت صوری و به قصد فرار از دین طرح نمایید و به تاریخ تقاضای صدور اجراییه و اینکه زوج از این موضوع اطلاع داشته و با سو نیت و با علم و اطلاع کامل بدون رد و بدل شدن ثمنیو به صورت صوری و به‌منظور فرار از تادیه مهریه که دین عندالمطالبه و مورد مطالبه قرار گرفته اقدام به انتقال به بستگان خود نموده است

باسلام
برای اثبات معامله صوری اقدام نمایید

فرار از دین پیش از صدور حکم قطعی محقق نمی شود
در خصوص اثبات معامله صوری اقدام نمایید